Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Oznámení / Odpovídání pomocí emailů
- Od Michal Vaner (>>) Dne 2014-03-13 14:15 Hlasů 1
Toto fórum lze používat buď klasicky, přes webové rozhraní, nebo pomocí emailu.

Nastavte si okamžité oznamování nových příspěvků. V menu „Volby“/„Diskuse“ zaškrtněte možnost „Okamžité“ u všech diskusí, které vás zajímají. Kdykoliv někdo přispěje do dané diskuse, dostanete email s textem příspěvku. Ve stejném místě lze opět upozornění odhlásit.

Na tento email je možné odpovědět obvyklým způsobem. Uvažte, jestli je nutné citovat text (příspěvek je zobrazován společně s tím, na který odpovídáte), a pokud ano, tak kterou část. Doporučujeme nezalamovat dlouhé řádky ‒ byly by zalámané i ve fóru, kde to působí rušivě.

Taktéž je možné zakládat nová témata. Nový příspěvek pošlete na jednu z těchto adres (v závislosti na diskusi, ve které chcete téma založit):
forum+oznameni@turris.cz: Oznámení
forum+podpora@turris.cz: Technická podpora
forum+vylepseni@turris.cz: Uživatelská vylepšení
forum+diskuse@turris.cz: Všeobecná diskuse
Nahoru Téma Majitelé routerů / Oznámení / Odpovídání pomocí emailů

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill