Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / PiDome (uzamčeno)
- Od cyberbob.mojeid Dne 2016-03-21 00:21
Zdravím, nepracujete náhodou někdo na implementaci podpory Turris Gadgets do PiDome? Přijde mi to jako celkem dobře postavený projekt, i když je stále ve fázi vývoje. Nejlépe by to asi šlo pomocí MQTT protokolu a MQTT brány od pana René Klimenta, který tuto bránu již pro gadgets vytvořil. Za to mu velké díky. Velice mi pomohl i ve zprovoznění této brány na RPi. Nerad bych jej dále obtěžoval, určitě má lepší věci na práci, než se starat o linux/python nooby, jako jsem já. Jsem spíše přes ten hardware a bastlení.
V tuto chvíli mám zprovozněné (po HW stránce) RPi2 + UniPi + Turris Dongle.
Prosím, pokud by vás něco napadlo, dejte mi vědět.

P.S.: Pokud by jste (nejlépe v Brně a okolí) věděli o nějaké skupině, která se takovými věcmi zabývá, byl bych vám taktéž vděčný.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / PiDome (uzamčeno)

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill