Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / Tor relay - konfigurace (uzamčeno)
- Od ODra Dne 2016-10-28 23:23 Upraveno 2016-10-28 23:44
Dobrý den,

1) pokouším se nastavit Tor relay podle oficiální dokumentace. Avšak ihned po instalaci narážím na problém (tor  --verify-config) s neexistujícím uživatelem tor.
Pokud si dobře pamatuji, kdysi se mi po instalaci (zaškrtnutí Tora na kartě Updater ve Forisu), vytvořil i uživatel. Dnes tomu tak nebylo. Máte někdo stejnou zkušenost? Museli jste uživatele vytvořit manuálně?

2) Zajímalo by mě, jak po nastavení ORPort 443, DirPort 80 (v /etc/tor/torrc) a jejich otevření světu, neztratit možnost přihlásit se do Foris/LuCI rozhraní z vnitřní sítě a zároveň zakázat přístup k Forisu ze sítě vnější na zmíněných portech. 

Předem díky za nakopnutí.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / Tor relay - konfigurace (uzamčeno)

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill