Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Oznámení / Statut fóra aneb proč mi nikdo neodpovídá
- Od Bedřich Košata Dne 2014-05-27 08:02 Hlasů 11
Tento příspěvek byl napsán jako reakce na množící se požadavky na odpovědi od členů vývojového týmu projektu Turris na tomto fóru.

Fórum projektu Turris bylo, stejně jako veřejná fóra mnoha dalších projektů a produktů, míněno zejména jako platforma pro výměnu názorů a zkušeností mezi uživateli. I když se vývojáři snaží fórum monitorovat a máme dokonce jednoho člověka pověřeného jeho sledováním, jak počet příspěvků, tak široký záběr témat nám neumožňují na všechny dotazy odpovědět.

Často se například jedná o problémy s nastavením aplikací nebo zařízení, která nepoužíváme a nemáme k dispozici. V takovém případě prostě není v našich silách situaci řešit a musíme to nechat na komunitě.

Berte tedy prosím odpovědi od členů týmu Turris ne jako povinnost, ale jako bonus. Každá chvíle, kterou se vývojáři věnují vašemu konkrétnímu problému se totiž odečítá od času, který mohou využít k dalšímu vylepšování routeru i služeb s tím spojených.

Děkujeme za pochopení.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Oznámení / Statut fóra aneb proč mi nikdo neodpovídá

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill