Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Chyba SD karty
- Od PabloRadegast (>) Dne 2015-02-27 12:54
Dobry den,
uz podruhe se mi stalo, ze mi z niceho nic (i kdyz ted to muze byt poslednim updatem, protoze to zaclo blbnout prave v te dobe) Turris zacal hlasit, ze nevidi SD kartu, kterou tam mam. Na kartu si ukladam statistiky, data z Majordoma apod. Neco v intervalu hodina neco co 5 minut.
Nepomohl restart routeru, ani zruseni pripojneho bodu a opetovnem pripojeni. V adresari /dev mi chybel soubor mmcblk0p1, coz by melo byt cosik jako odkaz na tu SD kartu (panove prominou, ale nejsem Linuxista) a nebyl jsem schopny ho najit nikde. Prikaz blkid taktez nic nenasel. Pomohl az restart do tovarniho nastaveni a nastaveni do puvodniho stavu, coz zabere chvili cas.
Nemate nekdo zkusenosti, jak prinutit Turris, aby videl tu SD kartu. Nejaky command? Nebo existuje nejaky zpusob, jak tuto situaci vyresit, bez toho, abych musel Turris uvadet do tovarniho nastaveni a pak vsechno zase zdlouhave nastavovat?
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Chyba SD karty

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill