Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / Programování paměti zařízení v donglu (SET SLOT ...)
- Od Jan Čermák (>>) Dne 2015-07-16 13:38 Hlasů 1
Protože jsem neměl takové štěstí, že bych už dostal sadu spárovaných zařízení, ale musel jsem si tuto otravnou činnost zajistit sám, připravil jsem k tomu jednoduchý skript v duchu nástrojů od Bedy Košaty.

V repozitáři s demy ho najdete jako dongle_reprogram.py. Při spuštění by mělo být jeho rozhraní dostatečně výmluvné, aby nebyl třeba komentář. Může se hodit i v případě, kdy chcete nějaká zařízení přidat (např. už periferie od Jablotronu vlastníte). Jako bonus při párování klíčenky není třeba počítat ten rozdíl ve dvacátém bitu ručně, ale při zadání ID ze štítku se druhé ID dopočítá samo ;)
Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / Programování paměti zařízení v donglu (SET SLOT ...)

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill