Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Packet loss pri routovani LAN>WAN
- Od Ondřej Lacuška Dne 2015-10-13 20:24
Zdarec,

Uz nejakou dobu resim problem s turrisem a vyzkousel jsem snad vse mozne, ale nemuzu se neustale dopatrat, kde je zakopany pes. Temer veskery traffic z LAN > WAN ma velky packet loss, tudiz jakekoliv online hrani nepripada v uvahu a i weby obcas vubec nenajizdeji. Pri pingu kamkoliv ven, tak mam cca 5-10% packet loss. Kdyz jsem k providerovi (poda) pripojeny primo, pripadne kdyz pouziju jiny router tak ale nemam problem. Stejne tak pokud jedu ping primo z SSH turrisu, tak neni problem a loss je tam 0. Turris vicemene v defaultu jen nastavena wifi, statika na WANu, namountovany NTFS disk a nasharovany pres SMB. Tudiz zakopany pes bude nekde v turrisu, pritom ale moje konfigurace neni v nicem vyjimecna a i po resetu do uplneho defaultu je stale stejny problem.

Netusite nekdo cim by to tak mohlo byt?
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Packet loss pri routovani LAN>WAN

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill