Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / HomeAssistance - další moduly (uzamčeno)
- Od MagRe Dne 2016-10-22 22:31
Zdravím,

dnes jsem měl konečně čas a pořádně jsem prošel služby routeru. Všechno, co jsem chtěl se mi podařilo nahodit i za pomoci diskusí na tomto fóru (díky :smile: ). Ale docela jsem se zasekl na této app. Rozchodit ji nebyl problém, byť mi nefunguje instalace ve Foris rozhraní, ale instalace balíčků v LUCl byla bezproblémová. Ukázkový yaml pro Jablotronní sensory je funkční (konfiguraci tahám z USB flash, nepodařilo se mi nastavit síťovou cestu na můj QNAP NAS jako u majordoma, ale to je drobnost), byť tuto technologii nevlastním. Chtěl jsem to tedy vyzkoušet v kombinaci se svým NetAtmo sensory (proto jsem to i vzdal u Domoticz), ale nedaří se mi to (app se spustí, ale nezobrazí žádný výstup). Podle mě mám konfiguraci správně (nebere mi to ani základní konfiguraci pro speednet). Hráli jste si s tím někdo? Je potřeba jako v případě Jablotronu ještě doinstalovat nějaký balíček? Podle mě je to nesmysl, nic jsem nenašel a i u jiných app mi bohatě stačilo přihlášení, případně API token.

Díky
Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / HomeAssistance - další moduly (uzamčeno)

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill