Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / CZ překlad LuCI
- - Od rene.kliment (>) Dne 2014-03-30 12:59
Zdravím.

Chtěl bych se zeptat,
1) zda Turrisovský překlad LuCI má co do činění s oficiálními překlady ( http://i18n.luci.subsignal.org/pootle/ ),
2) pokud tomu tak není, zda plánujete poslat změny do upstreamu
3) a komu z projektu Turris lze zasílat pull-requesty, jelikož lokalizace obsahuje do očí bijící chyby (např. "Hostname" omylem přeloženo všude jako "Adresa time serveru", či chyby v i/y).

Děkuji.
Nadřazený - Od Martin Strbačka Dne 2014-04-01 13:25 Hlasů 1
Dobrý den,

"náš" repozitář s LuCI je pouze kopií toho oficiálního. Takže překlady opravdu vychází ze systému pootle, který linkujete. Pokud chcete k překladu přispět, tak nejlépe to provedete právě tam, tím se změny dostanu jak do oficiální verze, tak i k nám.
- Od hrejsik Dne 2014-04-01 20:25 Hlasů 1
Taky mě české prostředí poněkud udivilo. Proto bude asi lepší mít přepnuto na "English", protože nastavovat systém z neúplně/nepřesně/zcela chybně přeloženého jazykového rozhraní může být detektivka s nejistým koncem. :wink:
Hrejsik.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / CZ překlad LuCI

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill