Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / Display k Turrisu
- - Od Milhauszn Dne 2015-02-02 20:18 Hlasů 2
Ahoj,
vali se mi tu jeden disp 128x64 a premyslel jsem co by s nim slo delat. Po hledani jsem objevil ruzne prevodniky z I2C na ten display, popripade i cele komplety I2C s dvouradkovym disp. Vetsinou vzdy zapojene k Arduinu.
Napadlo me tedy, zda by sel pripojit do Turrisu pres I2C.
Ukazovat muze pak prakticky cokoliv, nicmene v me hlave mam cas, pocet aktualne pripojenych klientu (pro WiFi), prenesena data treba za den a pak treba prumerna rychlost za treba poslednich x minut.
Od VS jsem se k programovani dostal vzdy jen obcas, jelikoz nejsem programator, ale vzdy me bavio a byla by to pro me vyzva to postupne zkouset od "Hello world" :-)))
Spis bych rad pozadal kohokoliv z vas, o radu jak zacit s pripojenim HW a pripadne jake drivery ci jak obsluhovat I2C. Fyzicke pripojeni problem nebude, ale to prvni nastaveni.
Rad se naucim nove veci a trochu si i pohraju, nebo i rad si prectu kritiku ze to nebude mozne.
Diky za odpovedi
Nadřazený - Od Lukáš Snášel Dne 2015-02-02 21:19
Možná by mohlo pomoci toto :
http://pandatron.cz/?1473&projekt_wifi_radia_i_-_uvod
Také mne tato myšlenka zaujala :-)
Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / Display k Turrisu

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill