Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Veřejnost / Všeobecná diskuse / Synology router
- - Od PabloRadegast (>) Dne 2015-11-12 11:13
Ahojte,
prave jsem objevil router Synology, co se vlastnostma velmi podoba Turrisu: https://www.synology.com/cs-cz/products/RT1900ac#overview. Myslim, ze tady by se lidi od Turrisu mohli v leccem inspirovat.
Nadřazený - - Od Eskymák (>) Dne 2015-11-12 11:48
A čím konkrétně?
Třeba 256 MB DDR3?
1xUSB(byť 3.0)?
Vnitřní kapacita flash úložiště se radši u routerů neuvádí...
Kolik to má PCI-E?

Ale jo, líbí se mi třeba slot na SD kartu dostupný z vnější :-)

Bez konkrétních návrhů k inspiraci mi to přijde jen jako rýpání...
Nadřazený - Od PabloRadegast (>) Dne 2015-11-12 12:00
Mel jsem spise na mysli softwarovou slozku nez hardware. A to konkretne rodicovskou kontrolu.
- Od palikv.mojeid.c (>) Dne 2015-11-12 19:31
Mě se ten router od Synology taky líbí. Turris je turris. Není to "jen" router. Může to být i domácí nas. Synology nemá potřebu dělat něco hodně víceúčelového. Má přeci svoje NASy. To jsou dvě zařízení. A nakonec není vyloučené, že to do budoucna spojí v jedno. Osobně mám raději každý kousek zvlášť. Mám Synology a k tomu Turris.
Neplánuju využívat Turris jako něco jiného než router. Turris sází na pravidelné aktualizace, to ale Synology taky a to samé Mikrotik. Tyto zařízení nejsou Asusy, TP-Linky apod., kdy dostanete aktualizaci rok po uvedení na trh a potom už nikdy.
Když počítám, že TEĎ dám za Turris Omnia 5 tis., 2x disk cca 8 tis., kartička, kabely, napájení a spousty starostí, jsem v tom za 15 ani nemrknu. Za 10 koupím hotový NAS i s diskama, za 3 mikrotika a mám supr centrum.
Líbí se mi Omnia, líbí se mi Synology. Ale za ty prachy?
Nahoru Téma Veřejnost / Všeobecná diskuse / Synology router

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill