Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Turris OS 3.1 vs Turris OS 3.2
- - Od NONES (>>>) Dne 2016-10-17 12:58
Dobrý den, všiml jsem si, že na Turris Omnia routerech je předinstalován Turris OS 3.2, zatímco my na starých Turrisech máme stále Turris OS 3.1
Rád bych se zeptal, kdy se předpokládá distribuce novějšího Turris OS i na staré Turrisy (HW verze 1.0 a 1.1)
Díky
Nadřazený - - Od Jan Čermák (>>) Dne 2016-10-17 16:49 Hlasů 1
Dobrý den, i Turrisy se v brzké době dočkají dalšího updatu. Vypuštění nové verze trochu vázlo kvůli Omnii, teď ale naše úsilí směřujeme na to, aby vše běhalo i na starých Turrisech. Nechci nic slibovat, ale když testování půjde dobře, během příštího týdne by se mohla roztočit kola staging cyklu a update by se mohl začít blížit k uživatelům. Byly tu nějaké obavy ze stran uživatelů, že Turrisy teď na úkor Omnie budeme zanedbávat, ale není tomu tak - už proto, že když teď vše synchronizujeme, budou jednotné releasy pro všechny routery výhodnější i pro nás.
Nadřazený - Od NONES (>>>) Dne 2016-10-17 18:31 Hlasů 1
Díky za rychlou odpověď. Chápu, že jste finišovali Omnie a ostatní muselo chvilku čekat. Co se týče obav uživatelů - mluvím tedy v jednotném čísle za sebe :-) - určitě mne nikdy nenapadlo, že bychom byli zanedbáváni. O jednotnosti updatů i rozšiřování funkčnosti v budoucnosti jste mluvili několikrát a je pro mne pochopitelné, že proces sladění procesů pro Turris Classic i Turris Omnia nějaký čas zabere. Ať se daří!
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Turris OS 3.1 vs Turris OS 3.2

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill