Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / Barevná sekvence při továrním nastavení
- - Od HonzaC Dne 2014-05-06 18:55
Zdravím,
hrál jsem si teď s firewallem, až jsem si kompletně zablokoval router. Takže přišlo na řadu obnovení do továrního nastavení. Router si nějak zablikal a sekvence končila zelenou na cca 4s a pak červenou a v tomto stavu setrvává cca minutu. Ovšem, to že svítí všechny ledky červeně a nic se neděje mě celkem zmátlo. Takže jsem se ho jal restartovat a resetovat ještě v průběhu toho co svítili červeně, jelikož jsem si myslel, že se jedná o nějaký chybový stav. Kdyby to nesvítilo červeně, ale nějakou jinou barvou, bylo by to lepší. A kdyby tam třeba běhal světelný had ze strany na stranu, bylo by i vidět, že zařízení něco dělá a že ho nemám vypínat.
Nadřazený - Od Michal Vaner (>>) Dne 2014-05-07 09:12
Dobrý den

Červená byla zvolena ne jako chyba ale „Teď nesahat“.

Bohužel, barvu nebo hada, updatem nenainstalujeme, protože resetem se přemaže a tohle zobrazování barviček se bere z toho původního. Leda vyměnit ten záchranný systém pomocí SD karty (až by se k tomu někdo z nás dostal a barvu změnil), ale to pomůže jen lidem, co už objevili trik s červenou barvou.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / Barevná sekvence při továrním nastavení

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill