Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Kam hlásit problémy s OpenWRT balíčky?
- - Od Ondřej Caletka (>>>) Dne 2014-03-27 13:53
Zdravím,

jaký je nejlepší způsob, jak hlásit problémy s OpenWRT balíčky v Turrisovi? Narazil jsem například na padající program pv (viz níže) a rád bych se nějakým způsobem dostal k funkčnímu balíčku. Před časem jsem také zkoušel hlásit vadu initskriptu balíčku OpenSSH, který byl upraven (UCIfikován) přímo pro Turris a jediné reakce, které jsem se dočkal, bylo odstranění záložky „Issues“ ze stránky s balíčky :(
root@turris:~# pv </dev/zero  >/dev/null 
Segmentation fault
Nadřazený - Od Jan Čermák (>>) Dne 2014-03-27 14:00
Nejlépe asi právě sem, v případě, že se bude jednat o něco individuálnějšího, tak na info@turris.cz, odkud budete případně přesměrován na kompetentní osobu.

Záložka Issues zmizela z toho důvodu, že bychom v tom jinak měli, vzhledem k roztroušenosti jednotlivých komponent systému a omezeným možnostem Gitlabu, poněkud nepořádek. Pokud se ukáže, že fórum není ideální, zvážíme jiné řešení. V současnosti nám ale více vyhovuje systém, kdy si z nahlášených problémů vytvoříme tikety v trackeru sami.

Ohledně balíčku s programem pv se snad v brzku ozve někdo jiný.
Nadřazený - Od Martin Strbačka Dne 2014-03-28 12:19 Hlasů 1
Ahoj Ondro,

dík za hlášení. Balíček jsem opravil, chvili to ještě zabere, než bude nová verze k dispozici. Stejně tak jsem zaslal patch do OpenWrt, kde byl balíček ve stejné verzi.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Kam hlásit problémy s OpenWRT balíčky?

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill