Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Propustnost routeru
- Od David K. Dne 2014-07-24 23:26
Uz se to resilo napr zde https://www.turris.cz/forum/topic_show.pl?pid=2282 bohuzel bez reseni

Kazdopadne nove sem zjistil dost velky problem. V turrisu mam pripojenou flashku 8gb na ktere mam par webu a dat. Vcera jsem tam nahral velky archiv cca 2gb ale bohuzel druhe strane haze crc chybu, takze jsem se jal archiv prekontrolovat. Pri uploadu na Turris sem zadny problem nezaznamenal (zkouseno opakovane) bohuzel pri dnesnim stahovani do vnitrni site jsem ale opet narazil na problem s propustnosti a to primo z routeru nikoliv z internetu, turris mi data poskytene vicemene max rychlosti me site tzn 100mb ale okamzite zacne vsechno ostanitni hazet time out coz je vlastne logicke pac vytizim sit na 100% ale po chvilce cca 20-30sec sam sebe prehlti tak ze restatruje sam sebe, takze ten archiv je pro me vlastne nestahnutelny skrze sit (pres ftp to urcite stahnout pujde, pri nejhorsim po castech). Co je zajimave tak kdyz jedu http loopback tzn pristupuji z verejne ip routeru (na lan1) pripadne pres dns zaznam tak se toto vubec nestane (teda time out nejaky vyskoci ale v radu jednotek %) a tento zadny restart nenastane. Daji se nejak presunou logy jestli v nich neco nevyctu? Pripadne nejaky napad na fix? Co by mohlo zpusobovat chybu?

David
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Propustnost routeru

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill