Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Statistika prestala fungovat pri zmene nazvu routeru?
- - Od Petr Ruzicka Dne 2014-04-07 15:13
Dobry den.

Vypada to ze statistika zobrazovana na turris.cz v sekci "Vas Router" se prestala aktualizovat pravdepodobne pri zmene hostname routeru (uci set system.@system[0].hostname=gate).
Stranka mi prise ze "Posledni aktualizace" probehla vcera, bohuzel grafy uz se 3 dny neaktualizovaly.

Mohl bych nekoho pozadat jestli se na muj "ucet" nemuze podivat a rict mi co je spatne ?

Dekuji

Petr Ruzicka
Nadřazený - - Od Jan Čermák (>>) Dne 2014-04-07 16:39 Hlasů 1
Dobrý den,

k Vašemu účtu data byla při poslední aktualizaci (tedy o půlnoci) nahrána a měla by se tedy zobrazovat v grafech. Můžete mi prosím (na jan.cermak@nic.cz) zaslat email s adresou, na kterou se díváte a screenshot toho, jak vypadá výstup, případně ještě s popisem, co chybí? Jediné, co mě napadá, že máte špatně nastavený filtr pro datum, ale také je možné, že se jedná o nějakou neočekávanou chybu na naší straně.

Pokud se jedná o první problém (tedy chybu ve výběru data), snad Vás potěší, že právě připravujeme uživatelsky příjemnější a přehlednější rozhraní pro zobrazování grafů, které by mohlo být na webu již během následujícího týdne.
Nadřazený - Od Petr Ruzicka Dne 2014-04-07 17:30
Dobry den.

Dekuji za rychlou opdoved. Pokud je problem pouze se zobrazenim dat, tak urcite rad pockam na novejsi verzi. Jen bych se chtel ujistit, ze data zpracovane mym routerem se dostaly "spravne" do vasich serveru a statistik.

Email se screeenshoty jsem poslal.

Dekuji

Petr Ruzicka
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Statistika prestala fungovat pri zmene nazvu routeru?

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill