Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / vlastní web v Pythonu ?
- - Od digiman (>) Dne 2014-11-28 11:17
Měl bych dotaz jak zprovoznit Python na vlastním webu. Nechce se mi instalovat další WWW server a nějako jsem se nedostal do funkčního stavu. Jako výchozí jsem vzal konfigurák Forise. Ještě mě napadlo udělat web s využitím Ruby, ale tam jsem se nedostal taky dál. Jedná se mi o web který by umožňoval spouštět scripty a kontrolovat obsah souborů (číst hodnoty senzorů).
Nadřazený - Od ZdK Dne 2015-08-31 17:39
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli se Vám podařilo zprovoznit python na webu? Jsem v linuxu docela nováček a jak jsem pochopil, tak např. demo ke gadgets, které je na githubu, jsou sice python skripty, ale je potřeba je spouštět jako součást webu. Bylo by možné odkázat mě na nějaký "manuál" nebo postup?
Děkuji
Nahoru Téma Majitelé routerů / Uživatelská vylepšení / vlastní web v Pythonu ?

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill