Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Turris OS 2.0 ?
- - Od digiman (>) Dne 2015-01-10 15:26 Hlasů 1
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak to vypadá s Turris OS 2.0 v jakém horizontu je plánováno jeho vydání (předpokládám, že již obsahuje plnou podporu pro USB 3.0), ale jde mi o novější balíčky OWFS které jsou k dispozici pro novou verzi OpenWRT.

Děkuji.
Nadřazený - - Od Jan Čermák (>>) Dne 2015-01-26 13:13 Hlasů 1
Dobrý den,

už jsem to dříve naznačil v jiném vlákně a toto zapadlo, ale pro pořádek - aktuálně se snažíme, abychom Turris OS 2.0 vydali co nejdříve. Bohužel jsme při testování objevili jednu závažnější chybu v iptables a dále došlo ke změně výchozí konfigurace některých služeb, která by v případě nasazení nové verze na všechny klienty mohla způsobit dost nemilých problémů. Rozhodně nechceme, aby po instalaci Turris OS 2.0 přestala fungovat polovina routerů, proto jsme trochu důslednější v testování a vše trvá déle, než se na první pohled zdálo. Pokud už ale vše půjde hladce, v průběhu února by se k Vám mohla nová verze dostat.

O aktualizaci budeme opět informovat v dostatečném předstihu prostřednictvím zpráv na portálu www.turris.cz (tj. těch, které se zobrazují registrovaným uživatelům - nikoliv prostřednictvím novinek), pokud o nich chcete být informován emailem, můžete si aktivovat přeposílání na následující adrese: https://www.turris.cz/cs/settings/
Nadřazený - Od budulinek Dne 2015-02-07 01:21 Hlasů 1
Díky za info. Na co se vlastně můžeme těšit? Ve fóru se řešilo pár nefungujících / chybějících věcí. Objeví se v novém FW? Namátkou si vzpomínám:

- podpora USB 3.0
- podpora locale (NLS)
- nefungující NFS klient (chybějící modul nfsv3.ko)
- balíček pro postfix

Díky
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Turris OS 2.0 ?

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill