Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Co dělat když má poskytovatel NAT?
- - Od Pipin Dne 2015-03-09 16:47
Mam takový problém, můj poskytovatel používá NAT a týmu co má na starosti turrise se to moc nelíbí.  Je to místní wifinář(co to tlačí dál přez kabelovku) a jiná (kromě mobilu) možnost připojení není.
sice mi muže dat veřejnou adresu na router ale pořád tam je ten NAT. za veřejnou IP chce prachy( 20%+ z současné ceny) ... a docela dost vzhledem k tomu že bych pro to hledal využití jen těžko ( vím že sou a něco bych využil ale limituje to rychlost sítě).

bohužel to vypadá na to že budu muset platit za to aby se mohlo na router vesele útočit :( :D ach ta ironie.
Nadřazený - - Od kolul.mojeid.cz Dne 2015-03-09 17:02
Tak Turris tymu se to nelibi jen pokud clovek v dotazniku vyplnil, ze verejnou ma a pritom ji nema, protoze co vim, tak nikomu co vyplnil, ze je bez verejne IP to upozorneni neprislo.
Nadřazený - Od Pipin Dne 2015-03-09 17:13
ok.... dík dal už to řešit budu s týmem turrisu, popřípadě providerem ( kde jsem se při vyplňování dotazníku (čtení smlouvy, nebo jinde) sekl) a protože ta suma za veřejnou ip ( měsíční nájem) není tak šílená ale i tak sou to více náklady, tak bych to zařídil.( pokud to má pro ně cenu)
Nadřazený - Od JF Dne 2015-03-09 18:59
Prevažná väčšina poskytovateľ internetu ponúka verejnú IP za príplatok. IPv4 adries je dnes nedostatok a preto im nič iné nezostáva.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Technická podpora / Co dělat když má poskytovatel NAT?

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill