Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / JA-83P bezdrátový PIR detektor
- - Od huhla Dne 2015-10-07 09:24
v dokumentaci k čidlu se píše, že nepokrývá podlahu, kvůli eliminaci pohybu drobných zvířat, jelikož potřebuji detekovat lidské zvíře, které si to mastí po podlaze po čtyřech, bude  stačit že jsem nainstaloval čidlo o půl metru níže?
Nadřazený - - Od Michal Vaner (>>) Dne 2015-10-07 09:33
Dobré ráno

Podle obrázku mi přišlo, že spodní strana „zorného pole“ je šikmo, takže v nějakém vzdáleném rohu by to už fungovalo, ale přímo pod ním třeba ne. Intuice by mi říkala, že by ten senzor šel umístit naopak nízko u podlahy a vzhůru nohama, protože horní strana toho zorného pole vypadala rovně. Ale nakolik je to jen můj zcestný nápad, to nevím. Taktéž, nevím, co se stane, pokud bude detektor v dosahu hlídaného objektu, děti jsou vynalézavé ;-)
Nadřazený - Od huhla Dne 2015-10-07 09:58 Hlasů 2
ano děti jsou velice vynalézavé a když jsem našel vyhovující umístění, okamžitě se ze čtyřnohého tvora stal dvounohý a začal tatínkovi pomáhat, takže čidlo muselo jít na jiné místo
Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / JA-83P bezdrátový PIR detektor

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill