Forum Turris
Fórum Turris Nápověda

Milí majitelé routerů Turris,

toto fórum bylo 9. 12. 2016 zmrazeno a nahrazeno naším novým Turris fórem. Ještě chvíli bude dostupné k prohlížení, ale již zde není možné přispívat. Více informací naleznete v oznámení o uzavření fóra.


Dear Turris routers users,

this forum has been frozen on Dec 9th, 2016 and replaced by our new Turris forum. It will be read-only accessible for some time after. For more information, read the announcement about closing the forum.

Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / Problem se zasuvkou AC-88
- - Od milanroubal (>) Dne 2015-10-26 23:30
Tak vyplnovani dotazniku me konecne donutilo dodelat planovanou instalaci modulu, ale narazil jsem na jeden problem se zasuvkou. Doted jsem testoval jen s jednou zasuvkou, dnes jsem se pokusil pridat druhou, ta mi ale nefunguje podle predstav. At uz ji ovladam vzdalene nebo tlacitkem na ni, chovani je stejne. Pri prijeti prikazu je slyset sepnuti rele, rozsviti se ledka, tak za vterinu se opet ozve cvaknuti a ledka zhasne, pak se zase na vterinu rozsviti ledka a zhasne a to je vse. Kde muze byt problem?
Nadřazený - - Od Jerry Dne 2015-10-27 08:01 Hlasů 1
Zkusil bych zásuvku kompletně zresetovat a poté znovu naučit do donglu ..... taky jsem to musel provést, protože moje PGY zásuvka vždy reagovala na stav PGX zásuvky a nešla tím pádem ovládat nezávisle.
Nadřazený - Od milanroubal (>) Dne 2015-11-02 23:49
Tak nakonec se problem vyresil sam, nechal jsem zasuvku 2 dny odpojenou od elektriky, zapojil a jede bez problemu, nove nauceni nebylo potreba.
Nahoru Téma Majitelé routerů / Gadgets / Problem se zasuvkou AC-88

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill